FAQ

FAQ
Wanneer je twijfelt

Voor iedere vraag is er een juist antwoord.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Toch nog niet gevonden wat je zocht? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Frequently Asked Questions

Is er beschadiging van het gras mogelijk door het springkasteel?

Nee, het springkasteel kan geen kwaad voor het gras. bij het huren van het springkasteel voor enkele dagen kan het gras wat verkleuren maar 2 dagen nadat het springkasteel weg is, wordt het gras terug normaal van kleur.

Kan een springkasteel op eender welke ondergrond geplaatst worden?

Neen, wij zetten geen springkastelen op zand of op losse aarde. Alle andere ondergrond vormt voor ons geen probleem. (gras, beton, kiezeltjes, …)

Wat te doen bij hevige regen of onweer?

Bij hevige regenval best het kasteel aflaten en met 2 personen dubbel plooien zodoende er geen water in het kasteel kan. Na de regen kan het kasteel dan met een minimum aan werk terug speelklaar gemaakt worden. Bij kleine bui het springkasteel laten staan. Nooit het springkasteel aflaten en zo laten liggen in de regen.

Kan een springkasteel tegen regen?

Een springkasteel gaat niet kapot van de regen. Bij regen is het beste om deze te laten rechtstaan want zo komt er zo weinig mogelijk water in het kasteel.

Hoe krijg ik een springkasteel na een regenbui terug droog?

Best is om met 2 personen en 2 handdoeken dit te doen. De ene persoon gaat in het kasteel en neemt met de handdoek het water op en de andere persoon bevindt zich buiten het kasteel om de handdoek uit te wringen en een nieuwe aan te geven.

Wat moet ik voorzien bij levering?
  1. genoeg doorgang om te kunnen passeren (1 meter vrije ruimte)
  2. iemand ter plaatse bij levering die weet waar het kasteel geplaatst moet worden
  3. een stopcontact op max 40 meter van waar het kasteel moet komen
  4. cash geld of een bankapp beschikbaar indien er geen overschrijving is vooraf gegaan
Moet ik waarborg/voorschot betalen?

Wij werken zonder waarborg en voorschot. Wij gaan er van uit dat onze klanten ons materiaal met respect behandelen en er als een goed huisvader voor zorgen.

Kan ik annuleren bij regenweer?

Indien grote hoeveelheden regen voorspeld worden kan gratis geannuleerd worden tot 24 uur voor de levering.

Hoe verloopt de betaling?

Betaling kan via overschrijving op voorhand op cash bij aflevering. Wij streven ernaar om ten laatste bij levering betaald te worden zodoende hoeven we u bij afhaling niet meer te storen op uw feest.

Hoe lang op voorhand moet ik reserveren?

Daar kunnen we helaas geen termijn op kleven. Het kan zijn dat een springkasteel nog vrij is tot de dag voordien maar het kan al bezet zijn van lang op voorhand. Indien u een specifiek springkasteel zeker wenst kunt u best zo vlug mogelijk boeken

Titel

Ga naar de bovenkant